onsdag 28. oktober 2009

Har laget en jule pose, bildekvaliteten er ikke helt slik eg vil, er vel ikke en god fotograf helle så det får no bli slik . Har vert inne på nette og sett på noen blogger og blei litt inspirert av juleposer måtte prøve og lage eg og....
Posens bakside blei slik. Og så var det enda et jule kort har brukt deilig er jorden som bakgrunns stempel.


Innsiden er helt enkel med tekst som er tatt ut på printer....som gikk i stå og nektet og samarbeide ja ja . Teksten har eg tatt fra skriv en hilsen som eg har brukt flere ganger
i bloggen min.
Og snart er det treff å det gleder eg meg til.



søndag 18. oktober 2009

Her er eg igjen med et kort som er en bestilling til en dobbel feiring. Et litt anderledes kort laget til et par som feirer 50 og 60 års dag sammen, har laget kortet slik etter ønske fra giverne. Har brukt gull papir, embrossing på 50 og 60 å på gratulerer med dagen og blomsten , punch MS, sløyfe og en mynt,har markert med blå og en pink farge for og indikere at de er mann og dame.

Inni har eg brukt tekst fra skriv en hilsen.
Ja og så var de litt jul da blått er ikke de eg forbinder med jul da er vist litt treg der. Mannen min var i hjem landet sitt og der kjøpte han engle stempel til meg, måtte jo prøve hvordan de var ..... teksten har eg fra stempelglede. Bling bling og punch MS måtte eg ha på. Kortet er enkelt i blå toner og sølv. Engelene har eg brukt embrossing på og teksten.På panduro hadde dei nisse motivet som eg kjøpte den var jo så fin har brukt tusj på , en rose litt glitter noen blader, stempelglede sin tekst brukte eg embrossing på i gull og noe papir som eg hadde liggende.



torsdag 8. oktober 2009

Heisann jammen enda et bryllups kort laget i express fart. Har brukt spellbinders, hjertene og til brudeparet har eg brukt embrossing på fargen er burgunder med gull ,perler , blomster, sløyfebånd i lysrosa, punch MS. og papir fra Life`s, Journey Pink og Green Floral Embrossen og dark brown på kantene.

lørdag 3. oktober 2009

Vi skal ha barnedåp i famillien og farmor har laget noen kort i den annledning. Papir fra Nille, speelbinder,bokstaver som inndikerer at den lille frøkenen får navne Lilli Davida. Dåpsbarnet er fra KHdesign, sløyfe og metall blomster.Barnesko er fra hantverk och hobby og dei er laget med embrossing.MS punsch.Blomster.
Hjørne stempel fra ladybugandfriends som eg har embrossing.Tekst tatt fra boken Skriv en hilsen av Liv Schackt Aure og tatt ut på datamaskinen på akvarell papir.

Her er de brukt punsch og stempel og min skrytte logo.


Dette korte er brukt mye de samme som de over bare litt blomster og skomotivet er stemplet og farget sløyfene, metall sommerfugel,



Dette korte blei bedre og vise at den har en kant med punch bord de har og de over, tekst fra samme bok og hjørnestempel er de samme .




baksiden ser slik ut.
Har og laget et kort som er enkelt med en jente fra hAngler och stAngler ,punsch ,perler ,blomster og blader fra booskut, sløyfebond.







Her har eg og brukt et motiv fra hantverk och hobby, brukt embrossing med gull og burgunder farge, kakeserviet, perler sløyfe dåpsbarnet er med embrossing i samme som motivet, punsch svertet med distressink.







Innsiden.




inni har eg brukt rester fra samme ark som forsiden og tekst fra samme bok, stempel fra KH design tror eg ,perler.









Og bak siden ser slik ut.