tirsdag 27. april 2010

Bestillings kort.

Her går det i bestillings kort . Papir fra K E Company. Speelbinder star five å stesj fra Tim Holtz. Gratulasjons stempel fra Papirloftet. Skating boy har eg fra Tove Lise god venn som deler sine stempel med meg.Den var jo coll.
Innsiden ...kanskje ikke helt bra, men brukende. Solen var litt for sterk og siden den var så snill og skinne så vil eg ikke slå den av. ;) Båndet eg har brukt ser ut som slange skinn og kommer fra stoff og stil noe eg har hadde liggende i en skuff i lengre tid, å kom til nytte en vaker dag.

søndag 25. april 2010

Bestillings kort til konfirmant.

Har brukt motiv fra kreative hender og papir fra K E Company og Melissafrances.
Inni har eg brukt stempel fra Nordstamp.

Ja no er det jo konfirmasjons tid.

Er litt inspirert av Marianne sine cd kort. Så eg slang meg rundt med et cd kort, brukte papir fra Back Country, speelbinder stare five . Pyntet med stesj fra Tim Holz . Tag er brukt papir fra Papir studio.
Nærbilde av cdèn med gjenspeil av meg selv ...ikke så lett og lure seg bort nei.
Her har eg brukt stempel fra stempel glede og ladybuganfrends.
Og her er skrive siden med en blomst. Har rufset kantene og svertet med dark brown.
Baksiden stempelglede sitt ornament og min logo.

onsdag 21. april 2010

Vintage.

Har brukt et motiv fra sabbychicpapirskatter. Papir fra KG Company, stempel fra papirloftet , blomster og halve perler,bosskut sin flourish og svertet kantene med dark brown , sommerfugl kjøpt på panduro.

mandag 5. april 2010

Utfordring Nr. 4 til Nordsaltenhobbyklubb

Staffeli kort.

Dette er mitt bidrag til Nordsaltenshobbyklubbs utfordring 4.
Har brukt bazzil canvas. Papir fra pink parislee. Elefanten kommer fra Papirplaneten fargelagt med promaker tusj, tekst fra Papirloftet, metall pynt ,fløyels bond og perler.

Bryllups kort.

Kjøpte meg en ny speelbinder label ten mega stor, brudeparet har eg hat en stund,men denne gang har eg fargelagt den med promaker tusj :)..Papiret kommer fra BW. Madeline Pink Textiles. Og bazzil oker farget med Martha S. sin hjerte punch. Metall pynt, perler, blonde og tekst.
Detter er innsiden. Tekst er fra kort og godt.Håper eg husker riktig.
Og dette er baksiden. Må jo skryte litt og da...:)

Bursdagskort.

Har fargelagt Izzy med promaker tusj,distress er bra ,men tror at promaker er tingen. Har brukt lilla toner og rosa.Papiret kommer fra prima marketing,blonde har eg brukt glimmermist på, husker ikke hva slags farg eg brukte det er så lenge siden eg laget den. Den har bare lagt der til en brukenes anledning som denne.
Her er et nærbilde av Izzy, kanskje ikke så klart .
Her har eg forsøkt meg på noe som eg fant på en blogg. Akvarellpapir dyttet distress farger på med fargene broken china, weathered wood, faded jeans og en spray flaske med vann, måtte gjøre dette flere ganger.Stemplet noen svirler og en tekst etter det var tørket og noen perler og metall stæsj . Dette bilde er dessverre ikke så klart som det burde være.

fredag 2. april 2010

Ikke akkurat påske farger her.

Dette blei en farge klatt...motiv fra greeting farm.
Inn siden med tekst og skrive felt.